1080p 60fps streamelős kamerára legsimább, legolcsóbb megoldás?
1. A gsmarena.com tanúsága szerint:
* [link]
* [link]
mind a két, topiknyitó kérdésben szereplő kamera csak 30 FPS-re képes.
2. Az árukereső tanúsága szerint:
* [link]
a legolcsób FullHD, 60 FPS-os webkamera a Razer Kiyo:
* [link]
3. Esetleg szóba jöhetnek akciókamerák - a legolcsóbb FullHD, 60 FPS-os felvételre képes akciókamera amit találtam a Sencor 3CAM 4K04WR:
* [link]
Félreértés ne essék, természetesen nem próbáltam egyik muzeális telefonomból se kisajtolni a 60fps-t semmilyen felbontásban. :)
Én is csak ilyeneket találtam, ár/érték arányban eléggé nem okésak, valahogy az ingyenes szintű van 20k-ért, a 20k szintű 40-ért... Vélemények tele vannak ilyen melegedésproblémákkal, elavultsággal, igazán rongy színekről mesélnek... Gyakorlatilag az öreg Samu kamerája rommá alázza őket. :) Innen is jött az első inger, hogy rákötöm a pécére. Fél lábbal így is ő a befutó, mert ami nem streaming, arra bevethető, van OTG is, ha közeli mikrofonnal kell amatőrködni, minden másra ott az utószinkron lineból rögzített hanggal. Az állás tkp az, hogy streamet csak simán telón pötyögve tudnék indítani, ami valljuk be, elég fapad, meg elég sokminden kizárva (teszt, szoftverben pötyögős "így csináltam" videó, reakcióökörség, ésatöbbi, amiben kép a képben van az így azonnal nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!