Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » IRig Pre HD és Android alapú...

IRig Pre HD és Android alapú telefon kapcsolata hogyan lehetséges? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Üdv!

Szeretnék rendelni egy iRig Pre HD interfészt hogy XLR alapon kondenzátoros mikrofont csatlakoztathassak a telefonomhoz(Android) illetve PC-hez. A probléma az hogy a weboldalon azt írják hogy szükség van egy Micro USB OTG - Micro USB kábelre Android esetén.

Az iRig kimenete micro usb valamint a telefonom bemenete szintén.

Szeretném megtudni hogy elég-e egy sima micro usb to micro usb adatkábelt vennem(és hogy ezen az úton működik-e az OTG) vagy tényleg valami speckó OTG kábelt kell beszereznem?

Remélem nem fogalmaztam túl nyersen,szegről-végről otthon vagyok a témában de ez rajtam is kifogott.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2020. máj. 24. 13:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Elég, a sima OTG kábelben is a standard csatlakozók vannak szabvány bekötéssel.
2020. máj. 24. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!