I7-2600K és GTX 1060 kombó?
Figyelt kérdés
Mai játékokra még elég? FHD-ban játszanék.2020. máj. 24. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Bőven jó lesz még sok évig
Nem rossz kombó, van jobb meg rosszabb is
Ez egy kaki, ez így nem jó
19 szavazat
1/13 anonim válasza:
A 2600K nem egy erőmű, erős CPU limited lesz majd jó pár címnél.
De ha nincs más egy ideig el játszhatsz vele.
Egy 9100F is jelentősen jobb eredményeket hoz.
2/13 anonim válasza:
Ez valami használt konfig része vagy ezeket külön vennéd?
3/13 A kérdező kommentje:
Használt gép.
2020. máj. 24. 11:55
4/13 A kérdező kommentje:
Gepigeny.hu-n néztem a dolgokat, nagyjából minden játékot, amivel játszanék vinne fhd ultra 60+ fps-el. A gepigeny.hu ilyen szempontból mennyire megbízható?
2020. máj. 24. 11:56
5/13 anonim válasza:
Nem releváns, inkább nézz videókat róla YT-n.
6/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönööm!
2020. máj. 24. 12:08
7/13 anonim válasza:
Melyik agysebész szavazott arra hogy "bőven jó lesz még sok évig"? 2016 os középkategóriás kártya, egy 2013 es felső kategóriás procival, a kártya legfeljebb belépő szint ma már, a proci meg alatta, bármi amit ma kaphatsz jobb nála teljesítmény, fogyasztás, és értelemszerűen fejleszthetőség szempontjából is. El lehet vele szüttyögni, de itt meg is áll a történet.
8/13 anonim válasza:
10 éves processzortól nem kell csodákat várni, nyilván nem olyan gyors, mint a korszerű modellek, de a maga idejében ez a legjobb volt, és még ma is el lehet vele karistolni. Egy GTX 1060 mellett valószínűleg meg fogja állni a helyét.
9/13 A kérdező kommentje:
Ahogy néztem, a legtöbb játékban ultrán sem esik le 55 fps alá a teljesítmény, szóval nekem jó lesz ez.
Az eddigi laptopomról (i7-2620M, 8gb, HD Graphics 3000) biztosan nagy ugrás lesz. :D
2020. máj. 24. 12:56
10/13 anonim válasza:
Ahhoz képest tényleg nagy ugrás, de ha belefér egy Ryzen 5 1600AF meg RX 580 8gb még jobb lenne bár nem írtad le hogy van-e már alaplapod a 2600k hoz meg esetleg DDR3 vagy DDR4 ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!