Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RDR 2 tapasztalatok i3 8100...

RDR 2 tapasztalatok i3 8100 és GTX 1060-al ?

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy 4 mag 4 szálas procival nem lesz fáklyás menet plusz az 1060 hoz is jelentősen le kell tekerni a beállításokat. Ezzel a konfiggal én nem igen költenék rá 60 eurót.
2020. máj. 23. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Red Dead Redemption 2 1080p közepes beállítás meglenne i3 8100 és GTX 1060-al.
2020. máj. 24. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy a 6gb-os 1060-ról van szó. Köszi a válaszokat.
2020. máj. 24. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:

mennyivel kényelmesebb egy konzol

megveszed a vasat, és amit kiadnak rá, megy rajta

2020. máj. 24. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 Megy de más kérdés hogy. Néhány játéknál percekig tart betölteni valamit ami PC-n nem történik meg főleg ha SSD-n van a játék. Néhány nem túl jól optimalizált játék meg már a 30 Fps-t se tudja tartani az alap konzolokon mint pl a Control. RDR2 esetében nagyjából megvan de ott meg néhány beállítás a PC-s változathoz képest még a very low alatt lenne. Ilyenekről hogy 120 fps meg adaptive sync meg már ne is beszéljünk.

Bár tény az új konzolok már sokkal kívánatosabbak lesznek.

2020. máj. 24. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:

megvan még az asztali, több mint 20 évet jatszottam pc-n

az első 10 évben érdekes a hardver, ezek cserélgetése, driverek stb

de aztán már csak nyűg

a konzolon meg csak megveszed és játszol, teljesen más világ

minden fut! nem kell aggódni elindul-e a konfigomon, tuti el fog indulni, nem ugat a vírusirtó, a grafkártya driver

oké nem 120 fps, de az igazából sosem érdekelt, a 90-es években sem volt annyi, mégis jókat játszottunk. nem az fps-n múlik jó e egy játék, és konzolra rengeteg jó játék van

max azt bánom, hogy évekig ennyire vak voltam és lenéztem a konzolt

2020. máj. 26. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!