Valami jobbfajta mikrofonos fejhallgató 15-20.000 Ft körül...?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani játékhoz, zenehallgatáshoz + cseteléshez valami elfogadható minőségű mikrofonos fejhallgatót? Nem kell túl sok basszus. Tudom, sokat ne várjak ennyi pénzért, de azért hátha van valami normális fejhallgató. Előny, ha van rajta némító gomb vagy felhajtással némítható a mikrofon. Az sosem árt :) Egy ismerősömnél ki tudtam próbálni a Hyperx Cloud Stingert (pc-s verzió), árban oké lenne, mikrofonja elég jónak mondható, de nekem túl sok benne a basszus. Egyéb ötlet, javaslat? Köszi :)2020. máj. 22. 12:23
1/4 A kérdező kommentje:
A jobbfajta alatt "annyit" értek, hogy legyen amennyire csak lehet, tiszta, élvezhető a hangja, mind a hangszóróknak, mind a mikrofonnak. Extrák nemigen érdekelnek (extra basszus, virtuális 7.1, led fények, rezgés, stb), de ha éppen rendelkezik ilyen funkcióval is, az sem baj, csak legyen kikapcsolható :) Ja igen, és "over-ear" jellegű, ovális fülrész előnyben.
2020. máj. 22. 12:30
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ilyet használsz? Ha igen, meg tudnád mondani, mennyire szorosan simul rá a fejre, mennyire szűri ki a környezeti hangokat, és mennyire adja át a magas hangokat is (tehát nem mély hang fókuszált)? Mikrofonja jó?
2020. máj. 23. 16:50
4/4 anonim válasza:
Kölcsönben volt nálam, szerintem elég kényelmes, de túl sok tapasztalatom nincs vele. Mikrofonját nem használtam mert van külön mikrofonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!