Hogyan tudom "rendes működésre bírni" a VGA-t? Ati Radeon HD3650 Silent Magic- új.
Figyu, ennyi görcsölés után már érdemes elgondolkozni azon, hogy ez biztosan driver probléma -e...
Ilyen jelenségeknél már érdemes kártyahibán is gondolkodni. Nézd meg everestben, hogy milyen hőfokot produkál működés közben, a nevében található "silent magic" -ből arra következtetek, hogy ez valami "tökcsöndes" passzív hűtésű kártya. Ami sokszor nem teljesen jó, mert a gyártók által rátett borda nem képes maradéktalanul ellátni a kártya igényeit.
Tehát a tippjeim: (ennyi driverelés után nincs az az ég, hogy nem találtál megfelelőt) Lehet, hogy a sok drivertől már az oprendszer is kaputt.
A kártyát érdemes megpróbálni más gépben, ha ott is hasonló dolgokat produkál, akkor az biza nem driver probléma lesz.
Az utolsó válaszoló vagyok.
Ilyen esetekben sajnos nehéz belőni a hibát. Bot egyszerűen, biztosra kell menni.
Én először csupaszítanám az oprendszert, és csak vga drivert tenném fel, plusz amivel problémázik (játék/videó)
Ha ez nem hoz eredményt akkor jön a jó öreg próbálgatás: kölcsön cuccok a tiedbe, a tieid pedig máséba, járatni kicsit, hogy nem dob -e hibát. Vga, ram, alaplap, proci szépen sorjában. Macerás, és időigényes, de ez az egyetlen halálbiztos megoldás.
Ha ez egy Asus Silent Magic, akkor a legjobbat úgy teszed magadnak, ha az eredeti CD-ről telepíted a meghajtókat.
Hiba szerintem a hozzáadott programokkal lehet (nekem azokkal volt) szedjél le mindent, főleg a smartdoctort.
Aha!
Milyen hozzáadott progikra gondolsz?......Köszi a választ....:)))))
Köszönöm!
Megnézem........:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!