Vissza vinném a garanciális notebook-om, észreveszik-e, ha már újra lett egyszer rakva, ugyanúgy windows 10-el?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon lassú a notebook ezért újra rakták az operációs rendszerem. Viszont még így is lassú és az akkumulátora is meghalt. Media Marktban vettem 1 éve. Elfogadják így is, vagy észreveszik, hogy újra lett rakva?2020. máj. 21. 08:37
11/13 anonim válasza:
#10 nem lett megvéve végül (pont emiatt)... csak a páromnak megtetszett a színe miatt! :D (neki kellett volna netezéshez) mire megnéztem volna a paramétereit, már ott is termett az eladó. épp akkor próbáltam ecsetelni, hogy "bár a rendszert le tudjuk rajta cserélni..." és már közbe is szólt hogy az garancia vesztéssel jár. :)
Linux - Windows háborúba pedig nem mennék bele, a lényeg, hogy alap esetben a Linuxot preferálom és a család többsége is.
12/13 anonim válasza:
#11: Ja, így már érthető, túlbuzgó volt az eladó. Én eleve egy Ubuntuval telepített Dell-t vettem a nejemnek. Igaz, azóta már Mint van rajta. Én 10 éve Linuxot használok, a nejem meg teljesen megszerette 4 év alatt és már nem kellene neki Windows, pláne 10-es. :)
13/13 anonim válasza:
#12 Dettó. Annyival megspékelve, hogy a laptopján lassú is lenne a win10. (ez már egy több éves történet, és akkor végül egy belépőszintű acer-t vettünk) De az XFCE egy ssd-vel hasít rajta és még nem panaszkodott. Annyira megszokta, hogy már a munkahelyi gépre panaszkodik sokszor, amin win10 van. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!