Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt helyre tudna allitani a cmos?

Ezt helyre tudna allitani a cmos?

Figyelt kérdés
napokban valamiert elkezdett csipogni a gepem, 1 hosszu harom rovid. vagy vga vagy ram lehet a problemas. (De amikor eloszor osszeraktam nem csinalta). ujra helyeztem a dolgokat ramot is probaltam mas slotba vgat kivettem visszahelyeztem, de semmi. asus z390 a prime laprol lenne szo.

2020. máj. 19. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Az alaplap kézikönyvébe pontosan le van írva,hogy a memóriát melyik slotba kell tenned a single,vagy dual chanel esetén. Nem mindegy hol van.
2020. máj. 19. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha több RAM-od van, próbáld meg egyesével, hogy működnek-e.
2020. máj. 20. 07:14
 3/5 A kérdező kommentje:
nem ram problema hanem kartya. kivettem es most az alap inteles integralt van, igy mukszik rendesen nem is csipog semmi
2020. máj. 20. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
de amugy windowsba add kepet csak bootnal nem add. marmint nem jelenik meg az asus logo.
2020. máj. 20. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
es a biost se tudom ilyenkor behozni csak betolti a windowst es akkor jo
2020. máj. 20. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!