Detypukli kérdése:
Milyen proci hutot ajanlotok?
Figyelt kérdés
Milyen proci hutot ajanlotok egy i7 7700k-hoz asus prime b250m-k alaplappal? Noctua nh-d15-t neztem, de az nem ferne el szerintem a videokartyatol es mivel csak egy hely van a vidikarinak a lapon most kicsit megvagyok love, ar 36-38ezer forint korul. ( egy cooler master hyper212 ledet cserelnek le) elore is koszonom a valaszokat2020. máj. 19. 21:47
11/15 A kérdező kommentje:
valamilyen konkrét lapot esetleg tudsz ajánlani?
2020. máj. 20. 09:16
12/15 anonim válasza:
Mondom, az a baj, hogy a processzorra olyan sokat kell költeni, hogy olcsóbban kijössz, ha cseréled a platformot. Emiatt nem tudok ajánlani semmit.
13/15 A kérdező kommentje:
szerinted mennyiért tudnám eladni a procit illetve a lapot együtt?
2020. máj. 20. 09:42
14/15 anonim válasza:
Hardveraprós árakból ítélve 70-80 ezerért.
15/15 A kérdező kommentje:
az egész jó, néztem egy ryzen 5 3600xet jó lappal és hűtővel, 140ezer körül, ha még eladom a 1060amat akkor annyit nem is kell belekölteni pluszba
Köszönöm a segítséget
2020. máj. 20. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!