Melyik monitort választanátok?
Úgy látom, hogy ez a kategória (16:9, FullHD, LED IPS) után egy nagyobb lépcső van árban a komolyabb monitorok felé, de ez egy standard kategóriának tűnik, nem tudom, hogy van-e köztük döntő különbség.
Ezeket néztem konkrétan, de nyitott vagyok más alternatívára is. Előre is köszönöm!
Az LG 2012-es kiadású, szóval az alapból kilőve. A Lenovo-nak nagy a válasz ideje (14ms) ami főleg játékoknál rossz. Marad a Philips.
Mondjuk én monitorból ha ezeket a sztenderd márkákat nézzük csak Samsung, Panasonic, és Philips -et vennék.
Azt még hozzátenném, hogy a hirdető a leírásban 5ms-t ír a Philips-re válaszidőnek, viszont a címben 8ms van (ami a valódi érték).
Érdekes elírás...
És az [link] -on még olcsóbban is megtudod venni normális garanciával.
Talán az LG. De kicsit azért megpróbálnék alkudni az árból.
#2 Hát én már jó pár éve nem ajánlok senkinek olyan monitort, amin nincs egy vacak HDMI vagy DP bemenet sem. Ennek már nagyon régóta alap dolognak kéne lennie. Jó ideje már a videokártyákon is csak ilyen csatlakozók találhatók meg. Ha már Philips monitor, a 243V7QDSB típus alá nem kéne menni, ami végül is nem sokkal drágább a linkeltnél. Cserébe már 75 Hz-et tud, jobb a válaszidő, és van rajta HDMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!