Olyan problémám van hogy a múltkor vásároltam egy Patriot Burst 2.5 SATA III 6Gbps 240GB SSD-t és nem tudom rátelepiteni a Windows-ot. Már kipróbáltam mindent és akkor sem sikerül. Mit tegyek hogy sikerüljön?
Akkor próbáljuk meg "diskpart"-al.
A particionálós résznél nyomd meg a Shift + F10 kombinációt és előjön a parancssor. Oda írd be, hogy diskpart majd list disk és nézzük meg, hogy ott van-e az SSD.
240GB - valamennyi.
Select disk "szám" (amelyik az SSD).
Majd format... (csak kíváncsiságból, hogy formázni tudja-e).
Ha nagyon nem akarja akkor húzd le a többi merevlemezt a telepítés idejére.
A BIOS-ban, a Boot fülön belül a Boot Priorities-ben látszik az SSD?
4/
Nehogy már még te flegmázzál. Le se írtad mi a hiba, le se írtad mit próbáltál meg, le se írtad mire gyanakszol, csaj idejöttél hisztizni. Nem vagy kicsit pofátlan?
11-12...
Abban a sorrendben csináltam ahogyan leirtad de sajnos nem lett eredménye ugyan úgy nem lehet telepiteni a Windows-ot.
Igen látja a BIOS-ban.
Közben utánaolvastam egy kicsit, de semmi érdemlegeset nem találtam.
Tipp: Nem kell lehúznod semmit, csupán bemész a BIOS-ba a del gombbal. Ott a főképernyőn (Main tab) van egy olyan, hogy SATA Configuration bemész oda (Enterrel). Majd lesz egy olyan opció, hogy OnChip SATA Channel ennek engedélyezve kell lennie (Enabled).
Attól függően, hogy melyik portban van az SSD (talán ki is írja, fogalmam sincs), de megkeresed és AHCI-re.
Forrás az alaplap kézikönyvéből:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!