HP Nyomtatási hiba! Mit csináljak? SÜRGŐS!
A nyomtatóm típusa: HP Deskjet F2180 és a fekete patron nem működik. Ennek kódja: 21. Újra lett töltve a fekete patron, de olvashatatlan a nyomtatott szöveg. Amit nyomtatok az csíkos. Nem tudom, hogy mennyire számít az, hogy kb. a lap felétől válik teljesen olvashatatlanná, addig csak 1-2 szó, esetleg sor ilyen.
Később ha tudok, szkenelek be nyomtatott szöveget.
Sürgős lenne, mert a kollégiumi papírokat + beíratkozási papírokat így kell intéznem!
Ezer köszönet!
Igen, én töltöttem, nem szívtam ki a levegőt a patronból, sajnos ezt nem tudtam. :(
Most akkor mit tegyek? :) Megoldható még ez?
Sajnos mégsem működik! :( Megpróbáltam ismét kiszívni belőle a levegőt, de borzalmas, ahogy nyomtat. Mennyibe kerül egy utángyártott patron? Egyébként érdemes bele megpróbálni azt, vagy most mit tegyek? Egyetemre kellene majd egy pár dolgot nyomtatni és miinél olcsóbban szeretném ezt megoldani.
Sürgős lenne, úgyhogy a gyors és jó válaszokat megköszönöm és felpontozom. :D
Értem. De az utángyártottat kezeli a nyomtató ugyanúgy? Mert az újratöltöttel az volt a gondom, hogy hiába töltöttem meg, a tintaszintet 0-nak írta ki. :(
+Az utángyártottat újra lehet majd tölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!