Mit kell megkérdeznem/megnéznem egy laptopon, hogy tudjam megéri-e az árát?
Figyelt kérdés
Ma délután hoznak nekem egy laptopot megmutatni. 50ezerért ajánlják, de nem tudom mit kell megnéznem vagy kérdeznem hogy megtudjam megérie megvennem. Lécci segíts!Leírnád kb mi felel meg egy 50ezres használt laptop állapotának, ami elfogadható lehet?2010. júl. 29. 12:29
1/9 anonim válasza:
Ne legyen rajta repedes, tores semmi, karcok ha lehet az se legyen sok. Aztan a toltot s az akksit mindenkepp nezd meg hogy mukodik-e s hogy hogy birja. Esetleg a dvd olvasot is nezd meg hogy rendben van-e, az is egy elerjedt problema hogy ido utan megmennek.
2/9 anonim válasza:
Esetleg ird le milyen gep milyen konjfig hogy segithessunk megmondani hogy megeri-e.
3/9 anonim válasza:
Meg azért a konfigurációt se ártana megnézni. CPU-t, memóriát, vinyót leginkább. Lehetőleg frissen telepített winfossal kérdd
4/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából igy látatlanban cs annyit tok róla h Siemens.Egy számtechhez értő ismerősünk hozza...de nem non bízunk benne félünk h le akar húzni minket, bár lehet cs bízni kéne benne. Szte megéri bőven az50ezret...
És a memóriának mekkorának kell lennie?
2010. júl. 29. 13:16
5/9 anonim válasza:
hát jó lenne ha 512 mb memória, meg legalább 40 gb-s vinyó, meg legyen már azért 1300-1500 MHz. Szerintem ez ér 50-et
6/9 anonim válasza:
Processzor:Minimum 1,7 GHz (lehetlőleg ne Atom prcoesszor elegyen benne)
Memória:1gb A minimum ha kevesebb ne vedd meg.
Winchester:80 gigabyte szerintem elég lesz neked
Figyelj rá hogy jó állapotú legyen stbstb..
7/9 anonim válasza:
En amiert 50 ezret adnek az ugy lenne hogy minden mukodjon es konfig legalabb: 1,7 koruli Celeron M szeria( regebbi nem), 1 giga ram az minimum, 80-as hard az is minimum, de inkabb 120-as, video legalabb Intel X3100, regebbi nem.
8/9 anonim válasza:
Lehet én nem vagyok tisztába az árakkal ezek szerint:)
De ha már 50000-red van, gyűjts egy 10000-15000-ret még vegyél egy netbookot. Az legalább új:)
9/9 A kérdező kommentje:
no hát kettőt hoztak egy acert 50ért és egy fujitsut 60ért az acer 1giga ram volt két éves de megkímélt a fujitsu 8giga ram egy éves de vannak a tetején karcolások meg kopottabb a billje, ill vanbenne cam és wifi is, ezek az acerben nem voltak.ugyhogy a fujitsut vettem meg rem jobban jártam....:S:S
2010. júl. 29. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!