Miért nem ad képet a pc?
Figyelt kérdés
Video kartya csere volt mert a regi tonkrement. Hdmi vel dugtam a tvre. Bekapcsolom a gepet es nem jon be semmi.
Tap zeus 600w
Alaplap p5g41t-m
Proc :Dual core 2x3ghz
Kingstone2gb ddr3 ram
Video kartya: asus hd 7700 2gb
250gb ssd
2020. máj. 7. 09:58
1/8 MGéza válasza:
Kellett pcie csati a kártyának? Ha igen akkor rádugtad? Rosszabb eset hogy pcie slot adta meg magát, dugd át az alaplapra, ha onnan van kép akkor sajna lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
Hello
Az alaplapba dugtam a pcie slotba ugyan oda ahol az elozo video kartya volt.
2020. máj. 7. 10:20
3/8 anonim válasza:
A HD 7770-es kártyának kell egy 6 pines tápcsatlakozó. Azt rádugtad? A tápodon van ilyen.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze radugtam a 6pinest.
Kozben kiprobaltam az alapra lapra dugtam egy kepernyomet dvi slotba de itt is ugyan az a hiba nem hoz be kepet. A gep maga porog
2020. máj. 7. 10:32
5/8 A kérdező kommentje:
Szervizbe viszem az lesz a vege.
2020. máj. 7. 10:32
6/8 Gugu Gabor válasza:
Az hogy a ventik pörögnek nem azt jelenti hogy a gép elindult. Szétszed összerak hátha kontakt hiba aztán ha nem akkor szerviz.
7/8 A kérdező kommentje:
Ok
2020. máj. 7. 11:04
8/8 anonim válasza:
BIOS reset-et még megpróbálhatod. Gomb elem ki (pár másodperc várás) majd vissza vagy rövidrezárod a CLR_CMOS tűket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!