Alaplap elromolhatott kicsit nagyobb nyomástól?
Sziasztok! A kérdésem az hogy van egy fsp rider 2 80 silver 650W és egy asus PRIME H310M-K alaplapom
A gond ott kezdődött hogy nem vettem észre hogy a 20 (+amd gépeknél 4pines csatlakozót is bedugtam amikor a gépem intel procis mert takarítottam, pasztáztam és nem figyeltem) kb 15ször bekapcsoltam a gépet aztán ki mert nem adott jelet, utána kihúztam a 4pint de akkor sem volt kép. Ettől romolhatott el a gép vagy az alaplap? Másik ami okot adhat hogy elromlott az alaplap hogy azért nagyobb erő kell hogy bedugjam az alaplap tápellátó kábelét, ettől elromolhatott? Melyik a valószínűbb? Ettől csak az alaplap romolhat el?
nézd meg az érintkezőket nem görbült-el valamelyik.
ha lap eltörött az szerintem észrevennéd
Hiába dugod rá a +4 PIN-t, ha a foglalatba amúgy sincs ott tű, csak a formalitás miatt van meg ott a +4 PIN-nek a helye.
Valami más lesz a gond, nézz át minden csatlakozót, kábelt, modulokat.
Az alaplap papír azt irja hogy 20pin meg ha atx a lap akkor a 4pinest is. Kiírásban rosszul irtam most néztem meg. :/
Alaplapon alapbol 24pin van összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!