Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom engedélyezni?

Hogyan tudom engedélyezni?

Figyelt kérdés
Egy program ezt írja ki:Wi-Fi not enabled. A Gépházban viszont nem talál ilyen vezeték nélküli kapcsolatot. Akkor valószínű nincs a gépben Wi-Fi eszküz? Köszönöm.

2020. máj. 6. 08:47
 1/4 MGéza ***** válasza:
Ha az alaplapon nincs és te nem vettél hozzá külön kártyás eszközt, akkor egyértelmű. Milyen alaplapod van?
2020. máj. 6. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:

A "not enabled" annyit tesz, hogy nem engedélyezett

Azt hogy nem található, úgy írják, hogy "not found"

Ha laptopod van, akkor sanszos, hogy le van tiltva, ha asztali géped, akkor pedig hogy nincs benne ilyen eszköz, mert az asztali gépeknél a wifi nem szokásos felszereltség, hanem inkább extra.

2020. máj. 6. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

kiegészítés

Ha csak le van tiltva, akkor tipusonként eltérő opciók vannak az engedélyezésre...de a készülék kézikönyve mindíg eligazítást ad.

2020. máj. 6. 10:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor, szomorú vagyok, nincs az alaplapon.Jó egészséget mindenkinek!
2020. máj. 7. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!