Ezt por okozhatja?
Sziasztok!
Tavaly kb ilyenkor vettem egy laptopot, ami az utóbbi pár hónapban azt csinálja, hogy ahogy betölt a windows, egyből elkezd magas fordulatszámon pörögni a ventillátor, ami így nagyon zavaró, mert este/éjjel is kell használnom, és valami irgalmatlan hangos.
Direkt meg van emelve a laptop, alátámasztottam, hogy ne közvetlen az asztallal érintkezzen, így hiszem hogy arról van szó, hogy a venillátor nem tud levegőt beszívni.
Ami furcsa, hogy ez a zaj nem nagy cpu használat mellett van, hanem ahogy kb egyből bekapcsolom, megnyitok egy böngészőt, vagy akár egy word-öt...
Köszi a válaszokat
Igen, a porra gondoltam amúgy leginkább én is.. A garanciát nem tudom hogy meddig van, megnézem.
Gondolom nem nagy kunszt egy ilyen takarítás, bár lehet hogy ha nem jól takarítom akkor több kárt teszek mint hasznot..
A wordről nem tudtam hogy ennyire gyilkos.. :) példának írtam, hogy szemléltessem hogy nem egy játék futtatásakor pörög ennyire.
Köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!