Mi a jelentőssége, ha az egéren 3-nál több gomb van, mire valók a plusz gombok?
Attól függ milyen programot adnak hozzá.
Ami nekem volt plusz gombos, ott az programozható volt pl. program indítására, page down-ra, stb.
Tehát amit a programja engedélyez, azt a funkciót tudod ráprogramozni.
A középső a görgő.
A több az neked jelentéktelen, mert játékokhoz van, és van olyan egér ami csak úgy működik a plusz gombokkal, ha szotfveresen telepítve van hozzá a program. De neked az teljesen lényegtelen ha nem játszol.
Valamennyire van. Nekem 9-ezer forintos gamer egerem van.
Állítható rajta az RPM, manuálisan tud azt hiszem 2000-ret, szorfveresen 5000, de nekem annyi felesleges, illetve van rajta 2 oldalsó gomb, ami nem funkcionál semmilyen játéknál. Gondolom mert nincs hozzárendelve a szoftver.
Nekem egy 3.5 Forintos egerem van, windows felismeri a gombokat alapból, teljesen plug and play.
4# Nekem minden extra nélkül lehet bindolni majd minden programban, legyen játék vagy nem. Alapértelmezzen előre/vissza a funkciója az én két oldalsomnak.
Nyomógombos mikrofonhasználathoz isteni, játékokban az önmagamra varázsláshoz, mint mondjuk Morgana E is ajánlom.
Egy AutoHotKey scripttel meg végtelen lehetőség van az embernek.
Persze biztos vannak rágcsálók amikhez kell külön szoftver, de szerintem az a kissebbség és a gyári oldalon fent van ha kell.
Ha dolgozni akarsz minek 9-ezerért egér?
Arra teljesen jó a második is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!