Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora az FPS külömbség az...

Mekkora az FPS külömbség az rx 550 2 gb illetve az rx 550 4 gb OC között? 1080p monitorom van.

Figyelt kérdés
amd,rx550,grfika

2020. máj. 3. 20:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az igazság itt az, hogy rengeteg játékot elvisz 1080p-ban 60fps-ben, tömegjátékok, GTA 5 (normal), de very high-on is stabil 40fps, Fortnite (low) stb... Sőt, még a legnagyobb gépigényű game-ket is, csak 720p-ra le kell venned meg lowra, és a 30fps biztos hogy meg lesz.

De mondjuk akinek nem egy Cp77-re, vagy RDR2-re kell, hanem az első 2 játékra amit felsoroltam akkor annak jó lesz.

Szóval ne hordjátok azért annyira rossznak ezt a kártyát, dupla olyan jó mint egy Radeon R7-es.

Most meg pláne sokat ér hogy drágábbak lettek a kártyák, ez a fránya válság miatt.

Én ajánlom mindenkinek a kártyát, mert el lehet ezzel is lenni, de természetesen az ember az olyan lény aki mindig jobbat szeretne mindenből, épp ezért biztos váltani fogok ha lesz rá lehetőségem.

2021. márc. 4. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem válaszoltam Kérdező a a kérdésedre:

4gb-os az 2,3 fps-el többet ad, egy RX 460 szintjével már felér, azokkal ellentétben akik itt arról magyaráztak hogy még 2gb-ot se tud kihasználni, el kell hogy szomorítsam őket, nem igazán tudják amiről beszélnek, mivel bőven ki tud használni, sőt a 4gb-ot megközelítheti, pl. ha ultrára veszel mindent egy GTA 5-ben. A 4gb-os verzió jobb.

2021. márc. 4. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ultrára veszel mindent egy ilyen karival a gta 5-ben, akkor élvezheted a duavetítés.
2021. márc. 4. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
×diavetítést
2021. márc. 4. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!