Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újitanék a gépemen egy ryzen...

Újitanék a gépemen egy ryzen 5 2600 at akarok venni, milyen alaplapot ajánlanátok akár használt is lehet 25k ért és milyen ram ot hozzá? Kell neki a 3200 mhz tényleg? Nem is találtam olyan lapot ami támogat ilyen ramot, kell?

Figyelt kérdés

2020. máj. 2. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Alaplapnál azért azt is érdemes mérlegelni, később nem raknál-e bele komolyabb áramfelvételű processzort. Ha nem, akkor GIGABYTE B450M S2H például tökéletesen megfelel, Foramaxon 20 470 forint. (3600-ig támogatja a RAMot amúgy.)

RAMból feltétlenül dual channel, és a minél magasabb órajel is ajánlott. G.SKILL Aegis, Crucial Ballistix Sport, ezekkel tuti nem lesz gond. Más típusoknál ellenőrizd a lap támogatási listáját.

2020. máj. 2. 23:54
 12/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#8 nem is oc re gondoltam, azt irta nem akarja piszkalni, de magasabb kategoriasban jobban megy amugyis

en cpu upgrade miatt gondoltam

vagy mar ez nem ervenyes amit hajtogat mindenki hogy amd azert jo mert majd Ryzen 6000 szeria is tokeletesen megy barmely (:D) AM4 ben?

de 4000 re gondolok

#9 igen Kerdezo ha rossz hibas garizod

Xy4

2020. máj. 3. 08:04
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

Elég olcsónak tűnik attól még jó? Nem hallottam érről a markáról még

2020. máj. 3. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez tökéletes.
2020. máj. 3. 08:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig elég híresnek mondható a G.Skill, és ajánlott is, jó ár-érték arányt képviselnek.
2020. máj. 3. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!