Van két szektorhibás HDD-m, érdemes őket RAID-ban használni?
Figyelt kérdés
Az egyik egy 500GB Seagate 551690 db hibás szektorral. A Másik egy 160GB Samsung 86517 db hibás szektorral Hard Disk Sentinel szerint. Hallottam, hogy RAID módban kevésbé veszélyes az ilyen vinyók használata, de mivel laikus vagyok azt se tudom, hogy kéne nekifogni. Valami ötlet?2020. máj. 1. 20:14
1/10 anonim válasza:
Ilyen vinyora semmi fontosat ne tegyél!
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor mindkettő szar?
2020. máj. 1. 20:50
4/10 A kérdező kommentje:
Most, hogy van ez az otthon tanulós cirkusz lehet odadom ingyen valami gyerkőcnek, hadd szívjanak ők vele.:DD
2020. máj. 1. 21:41
5/10 anonim válasza:
film stb szerintem mehet még rá. Hány % kondició és teljesitmény?
6/10 anonim válasza:
160 gb-ert beuzemelsz 2 merevlemezt ?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem lehetne ezeket javítani valahogy esetleg? Nálunk falun van egy srác aki VGA-kat szed szét egyetlen késsel és átportalanítja őket meg rak rájuk új pasztát is,stb. Ha ezeket a vinyókat valahogy szétszedné és valamit csinálna velük, nem lehet hogy megjavulnának?
2020. máj. 1. 22:09
8/10 A kérdező kommentje:
Ja, mesélte, hogy egyszer lekvárt használt hűtőpaszta helyett és dettó működött de olyan is volt hogy nem boldogult sehogy a géppel és mérgébe belevágta a kést a gépházba.:D
2020. máj. 1. 22:13
9/10 Gábor_79 válasza:
Ha felnyitja akárki is, akkor az egészet hazavágja. Ha valami olcsóbb külső dokkolót vennél saját áramellátással, akkor még használhatnád adathordozónak. Meg kellene sasolni a hibás szektorok helyét és talán úgy fel lehetne partícionálni, hogy maradna használható terület. De gépbe szerelve lassítaná azt. Mindig azon malmozna, hogy mi van a lemezzel. Ha már ennyi hiba van rajta, az nem fog tökéletes lenni később. Nagyobb eséllyel szaporodik a hibák száma.
10/10 anonim válasza:
Nem értem... Van egy 500-as és egy 160-as. A tükrözés már csak ezért sem megy (raid1), a csíkozás meg a legnagyobb butaság lenne (raid0). Hogy képzelted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!