Kopy01 kérdése:
Miért kapcsol ki a laptopom éjjelente, miközben be van állítva hogy ne kapcsoljon ki?
Figyelt kérdés
Az Asus vivobook típusú laptopomon szeretnék éjjelente letölteni nagyobb tárigényű dolgokat hogy nappal ne terheljem az internet kapcsolatomat, beálítottam hogy ne aludjon a gép és ne kapcsoljon ki a képernyő soha, hálózaton van a gép egész éjjel mégis mindig úgy ébredek hogy kikapcsol. Mi lehet a baj? Valaki tapasztalt már hasonlót?2020. ápr. 28. 09:15
1/2 anonim válasza:
Ezt próbáld ki, hátha segít.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt is próbáltam már köszönöm, viszont ha valakit érdekel úgy oldottam meg hogy összedobtam egy rövid kis scriptet ami percenként kattint egyet és így nem kapcsolt ki a gép az éjjel :D
2020. ápr. 29. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!