Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet állítani rgb színét?...

Hol lehet állítani rgb színét? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem semmilyen nincs. Parasztvakítás. A gyártók így csinálnak fillérekből 10 ezreket. Amit rgb-re költenék, azt inkább beleteszem több memóriába, jobb processzorba és videokártyába.
2020. ápr. 27. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Van kismillió RGB technológia, még akkor is ha csak a PC hangulatvillágítást nézzük. Én távirányítót használok.
2020. ápr. 27. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Ember te beteg vagy. Tegnap 2X meg kérdezted kinek milyen RGB billentyűje van, azt hogy milyen rgb egeret 1x ez előtt a "intelre lehet rgbt rakni" most megint itt zakaltod az embereket ezzel a marhasággal. Neked mi bajod van amúgy ? Miért vagy ennyire bele buzulva ebbe karácsony fa effektbe ?

UI:Ha nem te vagy aki fent említetteteket kérdezte akkor sorry és vedd semmisnek.

2020. ápr. 27. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én se értem néha miért ez a platformot választják a emberek. Vannak rendes forumok mint az SG, Prohardver, TheVR meg facebook csoportok, kamu profilt is lehet csinálni. Óránknt kiírni egy részkérdést aztán ha nem tetszettek a válaszok akkor elkezdeni floodolni nem effektív módja az információ szerzésnek.
2020. ápr. 27. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Tegnap én is rákérdeztem finoman fogalmazva hogy miért kérdezgeti ezt venni akar azt mondta nem csak "szemezget" kinek milyen van és mondom ennek mi értelme ha úgy se akar venni értelmes választ nem kaptam csak annyit fenyeget hogy jelent adminak na mondom oké

sárkány ellen sárkány fű jelentetem az idóta kérdést fél óra múlva már törölték is erre most megint itt van ez a hülye XD

2020. ápr. 27. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Engem sem érdekel hogy Pistának milyen van hanem hogy a többségnek mi vált be meg nekem a külseje is fontos attól hogy téged ez nem érdekel hogy hogyan néz ki attól még mást érdekelhet ezért is nem tudom miért engem találtál be és több napos kérdéseimnél kötekedsz random
2020. ápr. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!