Tudnátok olyan programot ajánlani amivel 3 képernyőt lehet ki/be kapcsolni, kezelni?
Sziasztok! A karantén kezdete óta a home office miatt lett egy második monitorom a már meglévő, és a TV mellé. Így most 2 HDMI és egy Display port csatlakozik a videokártyámra.
Mivel eléggé megszoktam, és megszerettem a két monitort, ha lejár a karantén, akkor is szeretnék a céges helyére venni egyet itthonra.
A problémám az, hogy így amikor Windows gomb + Pvel akarnék váltani köztük, mivel az csak 2 monitort kezel jól, ezért mondjuk a 3.-ra a TV-re most nem tudok kitenni semmit külön, anélkül, hogy mondjuk kihúznám az egyiket, vagy a beállításokba könyékig turkálnék minden alkalommal.
Ismertek esetleg valami olyan toolt, ami megjeleníti a 3 kijelzőt, és egy gombbal, vagy checkboxal választhatom ki, hogy éppen melyiket szeretném aktívan használni? Előre is köszönöm!
Köszi szépen a rendkívül hasznos választ. Ha a Windowsban ezt meg lehetne oldani, úgy ahogy leírtam, akkor nem tettem volna fel a kérdést.
Csak tudnám mi a bánatnak vagy itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!