Ebbe az alaplapba milyen videokártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok épp videokártya választás előtt állok
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen videokártyát vegyek egy Asrock 890fx deluxe5 alaplapba?
Mert kicsit régi alaplap és nincs elég szakértelmem hozzá hogy jót válasszak bele. És ha jól tudom a legújabb BIOS van rajta.
2020. ápr. 23. 17:28
1/13 A kérdező kommentje:
Mármint amit erre az alaplapra fellehet rakni. (BIOS)
2020. ápr. 23. 17:31
3/13 A kérdező kommentje:
Nincs egyetlen 4gb-os se ami belemegy?
2020. ápr. 23. 17:34
4/13 szántóvető válasza:
milyen procid van?ha valami erősebb akkor rx 570,580,gtx 1060,1660 kártyákat nézhetnél.ezeknél erősebbet szerintem felesleges.
5/13 A kérdező kommentje:
AMD FX-6300 Six-Core Processor
2020. ápr. 23. 17:53
6/13 szántóvető válasza:
azok jók amiket írtam,bár egyik-másik drága újonnan.az rx-ek olcsóbbak,52-ért már van msi 570.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, csak nem vagyok biztos benne hogy belemegy az alaplapba
2020. ápr. 23. 18:05
8/13 anonim válasza:
Mindegyik ma kapható pci-express csatlakozós videokártyával kompatibilis, mégha a gyenge processzor miatt nem tudnád a teljes is sebességét kihasználni.
9/13 MGéza válasza:
Olyan nincs hogy nem megy bele az alaplapba. Már minden kártya pcie csatis. Tápegység, milyen proci lesz mellette, egyáltalán, mire kell a kártya már sokkal inkább szempont. Szóval? Milyen Cpu mellé? Milyen tápegységed van? Játékra kell? FHD, 900p, HD?
10/13 anonim válasza:
RX 570/580 van hardveraprón 30 ezer körül. Ugyan lenne velük CPU limit, de gyengébb kártyák sem sokkal olcsóbbak.
Amúgy nem az alaplap itt a kérdés, sokkal lényegesebb lenne pl. a tápegység típusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!