Milyen Processzort játékra?
vga: 5770 1 Gb Intel i3 vs amd Phenom 2 x4 945 ?
Alaplap még nicns attól függ hogy amd / intel --> gigabyte 770T usb3 / Gigabyte Ga P55
AMD Phenom II X4 945 vagy Intel Core i5 750
Az i3-as csupán két magos (igaz, hyper-threading segítségével tud 4 szálon is dolgozni), hosszabb távon jobban megéri 4 magosat vásárolni.
Hogy melyik legyen, az pénztárcától függ, ha Intel-t választasz kb. 20.000 Ft-al többet kell rászánni.
Tehát az én véleményem: Radeon HD5770 + Phenom II X4 945
Nem fogyaszt jelentősen többet az Intel-nél, kb. 20-30 Wattról van szó, terhelve.
Gigabyte alaplap az jó, pl. Gigabyte GA-MA770T-UD3
Off:Ha gigabyte alaplapot veszel akkor nem vegyél bele geil vagy csx memóriát mert nem szeretik egymást :D
Amúgy meg a Phenom II
Nekem i5 750-em van 56 E ft!Marhára nem bántam meg!
ki-be kapcsolhatom a magok számát és frekvenciáját!
Ha alapesetben 4 mag van és nem engedélyezed BIOS-ban a turbó boost-ot(ami felnyomja 3,2 GHz-ig)akkor energiatakarékos módba vált és lecsökkenti 1.2-re azokat a magokat amik nincsenek kihasználva!
Hozzáteszem 4 Ghz-ig lehet húzni és még nem volt olyan amivel 100%-ig kihasználtam volna!
Egyik játékból a másikba lépkedtem úgy,hogy meg se kottyant neki!5770 helyett 5850-et ajánlok!Lehet,hogy sokba kerül de mostanában nem lesz gondod gépújításra!
Én Speciel Asus-Gigabyte deszkákat szeretem!
Nekem konkrét Gigabyte Ga P55 US3L-van 25 E ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!