Szisztok a gépem akad szinte minden játéknál, de úgy hogy kb 4 másodpercenként lemegy nagyjából 15 fps-re aztán vissza megy 60-ra, majd pici idő után random kikapcsol majd maxon pörögnek a ventik, és a gép ordít olyan hangos. Mit csináljak?
Konfig: CPU: Core I5 3470 3.20 GHZ
GPU: AMD RX480 OC
Motherboard: sajnos nemtudom a nevét de alap Acer Veriton-é.
RAM: 8GB
Táp: 500 Watt bronz besorolású alap Office valami a neve
HDD: 466 GB Samsung
A gép kb 1 hónapja lett újratelepítve win 10 prora,és a driverek isba legújabbak
ez sokminden lehet. event viewerben mit ir mi az ok? keresd meg mi futott elotte, mielott kikapcsolt.
elkepzelheto hutes problema is, tudod vhogy figyelni a cpu es a gpu homersekletet? aztan elkepzelheto tap problema is, nem ad eleg aramot ha komoly igenybevetel van...stb
Srácok bocsi azt elfelejtettem mondani hogy a videokártya nemrég jött vissza szervizből mert újra kellett golyóztatni ha ez számít valamit. De rendesen működik.
Hűtés az már kizárva,mert 2-es fokozaton egy nagy szobai ventilátorral hűtöttem,és így egy játékomnál már megoldottam a problémát. Esetleg az segít ha elveszek 20%-ot a kártya teljesítményéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!