Melyik USB csatolású hangkártyának van USB s vonali hang bemenete?
Nem jól érted. Nekem egy vadi új hangkártya kellene, ami USB n keresztül csatlakozik a számítógéphez.
Legyen neki USB hang vonali bemenete, és jack hang kimenete.
De mivel nem érted a vonali hangbemenet lényegét ezért írtam hogy mit akarhatsz a valosagban.
A vonali hang analóg bemenet az áram változása maga a zene hogy hülyén írjam le de érthetően.
Az usb egy digitális csatlakozás ahol az egységek köszönnek egymásnak informálják egymást formatumokrol csomagokrol, a kiküldött csomagokrol az usb hangkartyaban lévő számítógép matematikai kepletekkel kiszámolja hogy az áramot hogyan kell módosítani úgymond rezegtetni hogy az olyan vonali jel legyen ami ha rezegteti a hangszóró membrant zene lesz.
Ez két, teljesen eltérő dolog, ilyet nem akarhatsz.
Troll vagy öreg ?
Leírtam az usb micsoda.
Az usb a kotta és a szövegkönyv,a vonali ki bemenet meg az énekes szája, a hangkártya meg az énekes.
A kottara nem lehet énekelni.
Az énekbol lehet kottát csinálni ha van egy szaki, esetedben a számítógép aki kottát és szövegkönyvet ír az enekbol. Máshogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!