A lenovo tabletemen az alkalmazások megváltoztak, mit tudok tenni?
Láthatóan más is belefutott ugyanebbe a hibába, mert ráguglizva lehet azért találni ilyen hibajelentéseket szép számmal. (Hangsúlyozom, nekem nincs ilyen tabletem, úgyhogy csak a netről tájékozódva próbálok segíteni!)
Valószínűleg a Mirage nevű gyári Theme app-ot törölhetted le véletlenül, ami nekem már önmagában is furcsa, hogy egyáltalán miért enged meg ilyesmit az op.rendszer.
Ha tudsz angolul, itt írnak róla, bár itt egy tab2-a7-10 kapcsán jött elő, de ugyanaz a probléma:
Mivel a factory reset állítólag nem használ és úgy előzetes mentés nélkül még az adataidat is elveszíted, próbáld meg először inkább letölteni és újrainstallálni a Mirage megfelelő verzióját.
A topic-ban benne van a Mirage_3.1.apk letöltési linkje, esetleg ezzel tegyél egy próbát:
És meg is oldotta a kék hátteres problémádat?
Az még azért érdekelt volna. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!