USB 3. 0 pendrivenak hány megabit/mp-el kellene írnia?
Az enyém stabilan 7-el ír ami sokkal lassúbb mint az USB 2.0-es pendriveom.
Így egy teljes napba telik mire megtöltöm (128GB-os)

1
Melyik márkát ajánlod 100-200 megabit írási sebességre?
Sandisk Ultram van amit ebayről rendeltem. Az elején 70-80 megabittel másolt közben nagyon leesett. És hullámzik a másolás is, 1 percig másol, aztán 30mp szünet (0 Mbit/mp) és így tovább.
Nem ismerem annyira a márkákat így nem tudom a Sandisk mennyire megbízható.

SanDisk 128GB Ultra Flair USB 3.0 Pen Drive Memory Stick - 150MB/s x1000 Speed
Ez az.

A Sandisknek vannak extreme, stb. nevezetű pendrájvjai és más márkáknak is van, amik gyorsabbak.
Ebayen nem mind az, aminek látszik... Vannak megbízható eladók (pl. courtesytrader) is, én is vásároltam már ebayen jót, de a pendrive hirdetések kb. 80%-a átverés.

Gyártja!
Amúgy a SanDisk is megízható, de ebayről simán lehet hamisítvány is.
Az sem mindegy, hogy mit másolsz. Sok apró fájl jelentősen lassabb, mint egy nagy.
Ja, most olvastam egy összehasonlítást mely szerint a SanDisk Extreme Pro SDCZ880 nyújtja jelenleg a leggyorsabb írási sebességet amit úgy 256 megabit.
Nem olcsó, viszont nem tudom rendeljek-e ebayről vagy amazonról annak fényében amit írtatok.
Ja és ez 3.1-ként van forgalmazva.
Ez mit jelent?
Hogy a 3.0-ás portom nem fogja tudni kihozni a maxot belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!