Ez a gép így rendben van?
Nagyon régóta nem volt gépem és nem is követtem, hogy mi merre fejlődött.
Most jutottam el oda, hogy játszanék néha. Nincs nagy igényem, full hd felbontásban maximum, a részletességből pedig tudok engedni.
Az alkatrészek pedig:
AMD Ryzen 5 1600 AF kódos
RX580 8 GB
G.Skill Trident Z RGB 2x8GB 3200MHz
Western Digital 1TB WD10EZEX
Kingston A2000 250GB M.2 SSD
Asrock B450M Steel Legend
FSP 500w Hyper M
Zalman S5
Szerintetek?
Köszönöm a segítséget!
Tápnak én inkább az Integra M 450W-t venném ennyiért.
A többi rendben van.
Nem igazán mondtál árat, hogy max mennyibe kerülhet...
de én biztos jobbat vennék.
Tápból én egy kicsit minőségibbet vennék, mondjuk ilyet: [link]
RAM-on meg lehet spórolni, ha az olcsóbb Aegis-t veszed, ugyanazt tudja: [link]
Gépházból meg inkább olyat válassz, aminek rácsos az eleje, hogy jó legyen a szellőzés. Ott a sokak által ajánlott SilentiumPC SG1, ami igaz, hogy nem világít, mint egy karácsonyfa, de legalább jó szellőzést biztosít az alkatrészeidnek.
Videókártyából pedig érdemesebb az újabb, kevesebbet fogyasztó RX 5500 XT-t választani.
Ha nagyon régóta nem volt géped és nem is követted, hogy mi merre fejlődött, akkor inkább az intelt javasolnám.
https://www.youtube.com/watch?v=W0ia1vhiQR4&feature=emb_logo
#7.Melyik Intel hoz ennél több FPS-t?
20K-val drágábban lévő 9400F épphogy talán 3-4FPS-t játékonként, magasabb CPU használtság mellett.
Ahogy azt sem értem hogy mit kell ezen beállítani, beszerel, driverek fel és már működik is.
Semmi különbség nincs, aki akar OC-ni annak van lehetősége, aki nem annak meg nem kötelező.(bár a ZEN+-ból már egész jókat ki lehet hozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!