Mini itx videokártya kompatibilis?
Figyelt kérdés
Találtam egy jó árban lévő videokártyát, amit szeretnék megvenni, Gainward 1660 pegasus. Lehet hülye keresés, de a mini itx videokártya kompatibilis mATX alaplappal? (ASRock b450 M pro4-F)2020. ápr. 19. 09:16
1/6 anonim válasza:
igen teljesen kompatibilis, csak méretben van jelentősége. itx kártya kb mindenhol elfér. De forditva nem pl egy itx házba nem fér általában egy 32cm vga.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
És az ilyen kártyáknak is jó a hűtésük? Egy ventilátor bírja a strapát játékokra?
2020. ápr. 19. 09:23
3/6 anonim válasza:
Úgy tervezik, hogy bírja, olyat nem adnak ki, ami nem jó semmire. Legfeljebb lassabb kártyát raknak bele vagy hangosabb lesz a ventilátor.
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
kazan szorny csucskartyakbol is vannak oem ek 1 ventivel
nem reg lattam csak hogy hajszaritonak hivjak a hutesuk:D talalo (kinezet es hang)
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
egy teszt
lenyegeben a hutes (hangosag) es a gpu (melegedes) hasonlo kategoria
de 1660 joval ujabb modernebb
6/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 msi 1660 ra gondoltam
elfelejtettem hogy irtad Gainward rol van szo
lenyegi kulonbseg ekkor sincs
csak hogy errol tesztet nem latok...
de Gainward jo gyarto (volt eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!