Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus laptopomba szeretnék...

Asus laptopomba szeretnék akkumulátort rendelni, hogyan kell?

Figyelt kérdés

Analfabéta vagyok ezen a területen, tehát az alapoktól mondjátok el légyszi. Pl. hol találom a laptop típusszámát, honnan érdemes rendelni, pl. Aliexpresszről, vagy onnan soha? Köszönöm szépen a jóindulatú, segítőkész válaszokat!!!

(Bunkó válaszokra automatikusan megy a dislike, köszi a megértést)

2020. ápr. 15. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha sajat bevallasod szerint is analfabeta vagy hozza, miert akarod onerobol megoldani? Vidd el egy laptop-szervizbe, mutasd meg az ottani szakiknak es kerj toluk segitseget. Meglatod, percek alatt kideritik mi kell bele es tudnak is ajanlani akar eredeti, akar utangyartott akkut.
2020. ápr. 15. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kellett az #1-es hozzászólót lepontoznod. Feltettél egy kérdést és bevallottad, hogy semmit nem értesz a számítógépszereléshez(idézet: "Analfabéta vagyok ezen a területen" idézet vége). Adott egy udvarias, korrekt választ, hogy mit kéne tenned ebben az esetben. Milyen választ vártál? Gyorstalpaló számítógépszerelő tanfolyamot? Ha tényleg annyit értesz hozzá, amit írtál, akkor a szakszavakkal is bajban lennél. Én 25 év számítógépszerelő gyakorlattal is ugyanazt tudtam volna tanácsolni, mint az #1-es. Ha még a laptopod típusának megállapításáhpz is a gyakori kell, akkor tényleg jobb, ha elviszed egy szervizbe.

És most lehet engem is lepontozni.

2020. ápr. 15. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, én nem pontoztam le senkit, sem téged, második, sem az első válaszolót.

Tehát analfabétaként akkor nem tudok rendelni kis segítséggel? Más elektronikus alkatrészt is rendeltem miután kicsit segítettek.

Szerintem sokféle oka lehet annak, h az embert miért érdekli hogy hogy kell egy ilyet rendelni, nem igazán akarok magyarázkodni. Aki nem akar, nem segít. Amúgy csecsemővel vagyok itthon, és minimalizálni szeretném az eljárkálást pl, de ezer oka lehetne még.

2020. ápr. 15. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ok. Nem akartalak megbántani.

Akkor fussunk neki még egyszer. A laptop típusát jó esetben megtalálod egy az aljára ragasztott matricán. Vagy ha meg van még a doboza, annak az oldalán is, vagy a számlán. Mondanám, hogy töltsd le az Aida 64-et(ez egy rendszrdiagnosztikai program), ami pontosan kiírja az illető laptop típusát. Ez alapján rálehet keresni az akkumulátorra és meg lehet rendelni. Kínát jelenleg hanygolnám a vírus, meg az 1-2 hónap szállítási idő miatt. Itthon is lehet kapni akár gyári, akár utángyártott akkut is. Igaz, hogy drágább lesz valamivel, de hamarabb megkapod és garancia is van rá.

Ha meg van a pontos típus írd ide, segíteni fogok keresni.

2020. ápr. 15. 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy ezeket leírtad, nagyon rendes tőled. Nem bántottál meg. Asszem letöltöm ezt az aida-t, ha lesz egy kis szabadidőm. Szép napot és köszi még egyszer!
2020. ápr. 16. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez az Aida letöltő oldala. A sorban a másodikat töltsed le, mert azt nem kell telepíteni, csak kicsomagolod egy üres könyvtárba és elindítod.

[link]

Itt pedig egy kép róla, hogy mit kell keresned benne:

[link]

2020. ápr. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!