Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora SSD ajánlott egy 7...

Mekkora SSD ajánlott egy 7 éves laptopba amin szépen fut a far cry 3 meg az assasin's creed IV és HDD van jelenleg benne?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy jelenleg még mindig nem játékra a legmérvadóbb az SSD előnye a HDD-vel szemben, hanem a rendszer, illetve programok futtatása, tekintve hogy nem fognak jobban futni a játékok rajta, csak gyorsabban töltődni (pályák, jelenetek).
2020. ápr. 14. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted a 860 evo jó választás lenne? belemenne?
2020. ápr. 14. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:

mindegy mit mond okoska, vegyél bele, tényleg fürgébb lesz! :)

én 1 TB-os WD-t vettem és már majd tele van, szal 500 GB-osnál nem vennék kisebbet soha. ha nincs ennyi pénzed akkor is legalább 240-es vegyél, 120 már semmire nem elég.

az írási olvasási sebességeket nézd meg. Az 500 MB/s körüliek már jók. Ami lényegesen gyorsabb az sokkal drágább is, nem biztos, hogy megéri régi gépbe, mert valszeg nem is tudja kihasználni a sebességét.

2020. ápr. 14. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Te tudod, mekkora kell... Szerintem nyugodtan vehetsz 120GB-ost, ha jóval olcsóbb, mint a 240-es. Egy átlagos rendszer tapasztalataim szerint (mondjuk játékok nélkül) nem foglal el többet 50-60 GB-nál, de akár 20GB is lehet. Nézd meg, hogy kitakarítva most mennyi hely foglalt a HDD-n.
2020. ápr. 14. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én megvenném a terrás SSD-t, maximum kikapom ha új notesz lesz.
2020. ápr. 14. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!