Érdemes még venni gtx 1070-et vagy inkább 1660 jobb választás?
Figyelt kérdés
Használt kártyákra gondoltam, de nem tudom melyik éri meg jobban. Max 70 ezret szánok rá.2020. ápr. 13. 13:27
1/6 anonim válasza:
1070 jobb, ha nem bányásztak vele. GPU-t érdemes újrapasztázni, de teljesítményben jobb a 1070. Játékoknál az a +10-20 fps azért nem elhanyagolható.
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
1070 +1
1660Ti is picit gyengebb, de ha lenne arban azon inkabb gondolkodj
illetve pontos tipusok sem artananak
4/6 anonim válasza:
1070 99% bányász vga volt én nem venném ha nincs rajta bolti gari, ami nincs hardverapros kinálaton sem
5/6 anonim válasza:
A 1070 a 1660Ti-al vetekszik, sőt egy kicsivel annál is jobb, szóval egyértelműen GTX 1070.
#1.Ha bányásznak vele valószínű jobb állapotban mint amúgy egy játékgépben, mert alul van feszelve és állandó terhelésen működik, jelentősen jobb a forrasztásnak meg az egésznek mint változó hő és hűtés mellett.
6/6 anonim válasza:
Az a baj, jó ha a bányászok 10%-a alulfeszeli, mert a többi addig jut el, hogy bedugja, rárakja a neten talált ilyen-olyan beállítást és várj a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!