Program, ami jelez, ha a képernyőn mozgás van?
#2 csalni akarsz tehat? Mi ertelme a jateknak? Lehet van hozza ilyen csak epp ertelmetveszti jatek
olyan amit univerzalisan hasznalhatsz aligha, ez inkabb hack terulet lenne...
vagy ahogy irtak vedelmi de az meg nem erre van
biztos vannak biztonsaginprogramok amik magat a kijelzot monitorozzak csaknez sem erre cvan amire akarod
Egy időben volt egy automata halász AutoHotKey scriptem ARK-hoz, lényege az volt, hogy felvillanó betűket érzékelt és nyomott le. Ha kikeresed githubról és kicsit átírod jó lehet, de azok a betűk fix helyen voltak.
WoWban szintén halászathoz olyan programot használtam ami a képernyőt pásztázta, végigjárva az egészet és ha eláltozotta kurzur akkor kattolt az egészet szinte (illetve valami trigger volt a kapás hang is)
Ebből is kiindulhatsz, ha olyan a kereset objektum
Ha javascript alapú webes a játék akkor akár egy script automatikusan le is csapja ha megjelenik, ez mondjuk nem fix.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszi..
Ha egyik se jó akkor ami még eszembe jut az egy jobb autoclicker és 0-24-be végigkattolod (nem pásztázod) a képernyőt. Biztos van még valami megoldás de én ezekből szktam építkezni ha ilyesmi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!