Így válság idején milyen konfigt érdemes venni?
ezt nem ertem:
"gépeket raktam össze rendelésre úgy hasraötésből de utólag gyakran kiderült hogy az alkatrészek nem kompatelesek egymásal"
masoknak te? Fizikailag? Vagy osszeirtad?
vagy eloreoszerakotakrol van szo amiket (tobbet?) Megvettel de inkompatibilispek voltak?
hany geprol van szo? (mindket esetben)
"... Régebben tuningolgattam egy képet..."
A képen mióta van nyáklap?
szegény kompateles alkatrészek.
Ha valaki ért hozzá, akkor értelem szerűen a magad által kiválasztott alkatrészekből épített gép a legjobb. PCX videókat meg szerintem inkább hanyagoljuk, az egy dolog, hogy az alaplap dobozának tetején passzírozzák bele szerencsétlen processzort, mert sajnos ezt mások is hibásan így csinálják (és melegágya a szépen megtört nyáklapnak, ami ha szerencséd van, valahol a belsejében, 3-4. réteg környékén történik meg hogy az istenért se lehessen javítani), dehogy egy s**ros kesztyűre nem telik (a feszültség levezető antisztatikus karpántról vagy legalább egy antisztatikus esd lapról már nem is beszélve), az elég szégyen egy ekkora cégnél.
Mivel magad raktad össze és nem sikerült, javaslom maradj az előre összerakottaknál.
Ami pedig a jó konfigokat illeti, van az is, csak valószínűleg nem rád lett tervezve a 700.000 Ft-os árcímkével, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne.
#3 jo alatt szerintem nem ezt ertette (hogy "csucsgep" - vagy "atlagon feluli")
valoszinu a power on -ig sem jutotott el egyikkel sem :P
vagy a szokasos dolgok hogy harmat gyenge legalaja minden benne, ahol nem lehet csodalkozni, vagy legalabb az egyik a cpu vagy a vga
olyanok amiket az alja laptopok is megszegyenitenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!