Melyik a jobb? WQHD 144Hz 60 fps vagy FullHD 144Hz 140-150 fps
Melyik kocsit éri meg megvenni?
500 lóerő de csak 200at tudsz kihasználni belőle
vagy
200 lóerő és mind a 200at kihasználod?
atmero? Mi szamit? Mennyire meszirol kozelrol? Azonos meretben?
mert itt eppen 144-144 lenne pariban
60-144 nincs pariban
olyan gep kellene akkor
WQHD 144Hz adaptive sych.
Ha megvan a 60fps fölösleges többet hajkurászni, képminőség szempontjából a nagyobb felbontás többet hoz élmény terén. A nagyobb frissítési ráta és az adaptive sych támogatás pedig időtállóbbá teszi a monitort, ha mondjuk egy-másfél év múlva új videokártyát veszel és WQHD-ban is stabilan 60fps fölött leszel.
nagyobb meret jol johet kesobb
igen igazuk van, kesobb tudod igazitani monitorhoz is gepet, vga t
persze VR -é a jovo inkabb
RTX 2070 Supert veszek mellé, pont ezért írtam hogy WQHD esetén 144Hz 60 fps van
Azért az, hogy VR-é a jövő, elég túlzás.. egyenlőre ott tartunk, hogy sokaknak jövőjük a FullHD 60fps elérése minden játéknál, a világ nem belőled áll, attól hogy te olyan szinten helyezkedsz el, hogy neked már a VR a következő lépcsőfok.
Én 450 ezerért veszek gépet meg valószínűleg 180 ezerért monitort, de még én, ezen a szinten sem jelentenék ki ekkora marhaságot, nemhogy aki 150 ezerből vásárol meg minden perifériát, nem csak a gépet.
Ez kb akkora bullshit volt, minthogy az elektromos autóé jövő.. persze, egyszer biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!