Miért csatlakozik ki-be a billentyűzet?
Szia! 2 variáció lehetséges:
1. Az USB-kábelekkel lehet valami probléma (pl. megtört benne a vezeték)
2. A számítógép USB-csatlakozó helyénél van valami gond. Azt tanàcsolom, hogy vidd el egy szervízbe, vagy nézesd meg olyan ismerőssel, aki a ért a hardverekhez! Remélem tudtam segíteni! 😊😊
Jól értem, hogy billentyűzetet is cseréltél és USB portot is? Az egér működik minden USB porton? Tehát akkor csak az alaplap az állandó?
Csak tipp: Mindkét billentyűzetnek vacak a kábele, zajos, gyenge szűréssel, stb. (Én egy olcsó noname kábellel jártam így.) Vagy tényleg a csatlakozónál van valami minőségi gixer. A billentyűzetnek egyébként van saját drivere?
"kis idő múlva lecsatlakozik"
Ezt hol látod? Nem lehet, hogy csak a rendszer vagy a progi akad, amikor begépelsz valamit?
egy ilyen billentyűzettel próbáltam és nem világít meg jön a rendszerhang is, hogy lecsatlakozik. a másik egy tescos 3.000 forintos kb
Most felhozott egy ablakot, amit eddig nem.
Ismeretlen USB eszköz
A számítógéphez legutóbb csatlakoztatott USB- eszköz működésében hiba lépett fel, ezért a windows nem ismeri fel.
Javaslat
Próbálja meg újra csatlakoztatni az eszközt. Ha a Windows továbbra sem ismeri fel, lehetséges, hogy az eszköz nem megfelelően működik.
Esetleg elülső USB aljzatba, ami a házból az alaplappal van összedugva (ha van olyan)? Hátha tényleg a hátsó csatlakozó panellel van csak gond. (Fura, hogy az egérrel nincs gond.)
Ez már tényleg csak ötletelés, de megnézném, hogy op.rendszer nélkül a BIOS-ban navigáláskor is ugyanezt csinálja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!