Jó lehet-em ha 1600mhz mellé be teszek egy 1333mhz ramot. Mi változik majd pontosan?
A mostani ramom Kingston 2x8GB 16GB 1600Mhz CL 10
És van egy másik gépem amibe van egy Kingston hyperx 2x4gb ddr3 1333mhz CL 9.
Ami a kérdésem lenne hogy mivel lesz másabb? Kevesebb fps? Többet tölt a game? Vagy annyira nem lesz észre vehető és mehet a 24 gb (Igen tudom minek annyi, de nekem jelenleg kevés a 16gb ezért gondoltam megkérdem ha 24 lenne de nem egyező mhz)
Ha minden igaz a 1600mhz le fog butulni 1333mhz. Az oké de mi lesz még ennek a következménye?
Előre köszi a válaszodat!
nem feltetlen hiszen 2 dualod lesz, nem pedig 4 csatornas lesz
vagyis lesz 1600 dual es 1333 dual lesz
alaplap fuggvenye es procije kepes e igy kezelni oket
amugy ha visszaveszi 1333 ra akkor igen kicsit lassabb lehet de nem igazan veszed eszre ha hibatlan minden
kerdes ki e hasznalod mert ha igen akkor piciket szamithat (szamitana) a gyorsasag)
de igazabol mar modernebb plattform valttasnak lesz erttelme, mint emiatt aggodni
ha kell a sok ram akkor muszaj
ha meg nem akkor kiveszed...
Muszaj: 2 vegsort arra irtam muszaj kompromiszumot kotnod, de azert mint irtam ezt nem kellene eszrevenned
ha csak nem allandoan tomoritgetsz es figyeled tomoritesi idot...
vagy valami hasonlo nags ramhaszbalatu szamlalos dolgot csinalsz allandoan
viszont tobb ramot hasznalni tud igy emiatt gyorsulhatt
kevesebbet vesztel mint nyersz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!