SSD vásárlás előtt állok. Számít az írási sebesség, ha csak lényegében játékra és alapszintű dolgokra használom a gépet?
Ez a két SSD közül kéne választanom. Az olcsóbbnál az olvasási sebesség nem sokban különbözik a samsungétól, de az írási sebessége lassabb jóval.
Számít az írási sebesség egy játék betöltésénél vagy csak az olvasási sebességen múlik, hogy milyen gyorsan fog betölteni?
Csak a windowst telepítettem rá, kb 2-3 játékot amikkel rendszeresen játszottam plusz néhány ritkán használt program (vlc, total commander, stb)
Talán egyszer emlékszem, hogy tele volt akkor takaritottam rajta azóta nem volt teljesen tele kb 8-10 gb hely mindig volt szabadon az esetleges frissítések miatt.
Régebben spotify volt rá telepítve, náluk volt egy botrány, hogy folyamatosan ír az ssd -re és ezzel kinyirja, de az talán 2017 előtt volt még.
jó mondjuk xp-s noti és a swap ki van kapcsolva
de van egy 4 éves 250 gb win 8.1-gyel ott nincs kikapcsolva
az is vígan működik, igaz talán ha egyszer volt tele
Ez mit jelent? Elvileg, ha betellne akkor értesít a windows, hogy kevés a lemezterület.
Évekig volt körülbelül ennyi szabad hely, de nem tűnt fel, hogy betelne?
És ha esetleg betellik az okozhat kárt az ssd ben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!