Pc-nek jók ezek a hőfokok?
Figyelt kérdés
Hali!
Mutatok 3 képet.
Az elsőn 21 perce már hajtva van az Aida64 Stressz programjával, a gépház is rendesen bemelegedett.
A második képen körülbelül 2 perce hagytam abba a gép stresszelését
a harmadikon pedig hagytam több mint 10 percig alapjáraton ketyegni, a meleg levegő is ki lett húzva a gépházból, így az is visszahült
Engem leginkább a VRM hőfoka aggaszt hajtás közben, 120-123 fok között ingadozott a 20 perces hajtás alatt
Képek:
Hajtva!:
2 perccel utána!:
alapjáraton vissza hűlve!:
2020. ápr. 8. 15:11
1/3 anonim válasza:
Mégis mit vársz akkor, ha éppen mind a nyolc processzormag 100%-on dolgozik már 20 perce, amiknek meg úgy egyébként az alaplapnak teljesen normális a hőmérséklete?
Ha a VRM szekciónak ilyen hűtése, akkor ilyen.
3/3 anonim válasza:
Ha a házra lehet felülre ventit tenni, az kicsit segíthet a vrm hűtésnek ha tartassz tőle. Esetleg pasztázd/padozd újra a hűtőbordáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!