A számítógépeknek árt, ha 2-3 naponta ki-be dugdosom?
Itthonról dolgozom a vírus miatt, így hazakellet hoznom a céges számítógépet.
Mivel van egerem, billentyűm, monitorom, így csak magát a gépházat hoztam el.
A problémám, az hogy sehol sincs egy plusz asztalom, helyem ahová még egy gépet be tudnék jelenleg üzemelni.
Így úgy oldom meg, ha olyan munkát kell épp végeznem, amit csak a céges gépen a programokkal tudok, az én gépemet kihúzom, bedugom helyette a másikat, tápkábel be, egér-billentyű be, VGA kábel be, mivel ezen a gépen csak ez a csatlakozó van, én meg az enyémet nem azzal használom, hanem HDMI-vel. Ezt eljátszom 2 vagy 3 naponta.
Nem tesz kárt a géppel ez az állandó ki be húzgálás, dugdosás?
Egyértelműen jobban kopik a csatlakozás és mind tudjuk, hogy ami kopik, az előbb-utóbb elromlik. Nincs viszonyítási alapom, így lövésem sincs mennyi idő alatt mennyire kopnak el a csatlakozások, de biztosan gyorsabb lesz így a folyamat.
Ha engem kérdezel, szerintem nem kell aggódnod. Úgyis csak ideiglenes helyzetről van szó, nem fogod éveken keresztül így csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!