2000ezres években mennyibe került legolcsóbb számítógép amire azt lehetett mondani rá használható?
"2000ezres években mennyibe került legolcsóbb számítógép amire azt lehetett mondani rá használható?"
Használt, vagy új? Mert én használtan vettem kb. 10.000 Ft-ért irodai gépet, amit máig használ otthon az ismerősöm. (Mondjuk 2012-ben vettem)
2007 körül kaptam az első új gépet kis koromban, 120.000Ft volt ha jól tudom.
2 magos Athlon AMD proci, ATI X1650 Pro GPU, 250GB HDD + 40-50.000Ft volt egy 5:4-es IPS LED 75Hz monitor, amit a mai napig használok. Vannak már apróbb gondjai, de egyébként teljesen jól működik.
2004-ben vetre faterom ismerostol a pentium 1es gepet 900mb vagy 1.5 gb hddvel es talan 128 mb rammal, talan.. 300 mhz -es volt a proci.
Mar javaban a windows xp volt a divat, nekem arra maximum a windows 98-at lehetett rarakni. Kicsit akadt rajta a rendszer, surun lefagyott.
Jatszottam rajta, wolfenstein, redneck rampage, duke nukem, carmageddon, sok ilyesmi regi jatekkal, meg kicsi voltam akkor.
30 ezer ftba kerult, hasznalt irodai crt monitorral, hasznalt billentyuzettel, hasznalt egerrel, a hangfal uj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!