Most agodnom kene?
Van egy PC amibol (valszeg) egett-muanyag szag jott foleg a tapbol. Mikor kikapcsoltam a gepet anyam korbeszagolt azt mondta hogy nagyon erzodik majd kesobb kb 10 perccel az aramtalanitas utan azt mondta hogy enyhult, majd kertem szagolja korbe a gep hatuljat. Megtette es azt mondta hogy a 220 kabel dugoja mellol kb 2cm re a tap hatuljabol jon a szag. Ha igen megoldhato lenne tapcserevel, ha igen milyet vegyek ami megfizetheto is de meg is bizhato (10-15ezer FT)
De szervizbe is ha megnezetem kernek erte penzt ha csak megnezetem? Valaszokat koszi.
Volt egy ilyen kérdés:
"Amikor érezted a szagot, te kapcsoltad ki a gépet vagy magától csapódott el?"
Erre válaszolj kérdező légyszíves!
Ha még te ki tudtad kapcsolni start menü leállítással akkor valszeg csak a táp döglött meg és nem vitte magával a halálba az alaplapot, processzort, stb. Ekkor egy tápcsere elég lehet.
Ha a szag érzékelésekor magától kikapcsolt - mint áramszünetkor - akkor lehet, hogy komolyabb a baj.
jó, akkor (talán) nem kapott más alkatrész.
a tápokat jellemzően cserélik, mert a ventilátoron kívül nincs javítható alkatrésze.
de a ventilátor sem feltétlenül szabvány számítógép ventilátor, pláne nem csatlakozóval ellátott - forrasztani kell.
sokkal egyszerűbb és árban kb ugyanaz ha cserélik a tápot.
ráadásul nem tudható, hogy az elektronika alkatrészek közül meghibásodott-e valami - én nem bíznék meg egy javított tápban.
jobban jársz a cserével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!