A Gigabyte féle videókártyák megbízhatók?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 09:11
1/9 anonim válasza:
Volt egy 1050ti-m és van egy rx570-m, mindkettő tökéletesen működik.
2/9 anonim válasza:
Nekem egy GTX 660 volt ami 5 évig bírta ami azért nem olyan rossz szerintem.
3/9 anonim válasza:
GTX1060 6GB windforce. Az egyik ventilátor csapágyas lett, olvasva tipúshiba. Cseréltem a hűtését vízhűtésre. Ettől eltekintve nekem bőven elég most még.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
igen, minden gyartorol olvashatsz roszakat es jokat
Altalanosagban nem elsokkozt de ajanlottak
nvidia es amd "fuggvenye" is altalaban mas huteseknel, hiszen valamelyik inkabb az egyik gyartot preferalja vagy kizarolagosan
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
amugy pedig pontos tipus alapjan jobban be lehet hatarolni
hiszen vannak maradando hutesmegoldasok amik sok gpu generaciora rakerulnek es ott rendesen lehet viszonyitani, latni romlott e valami vagy javult e (ha megis valtozatattak kicsit rajta)
6/9 A kérdező kommentje:
Gigabyte GV-N165SWF2OC-4GD - GeForce GTX 1650 SUPER a kártya
2020. ápr. 6. 11:32
7/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Tul sokat nem tudni meg csak hogy nem annyira halk
de kulfoldi es magyar vasarlok is pozitivakat irnak rola
8/9 anonim válasza:
Szerintem a Gigabyte a legjobb márka nekem is volt Gigabyte- márkás vga-m konkrétan rx 460 4gb-os modell és csak jót tudok mondani rólla.
9/9 anonim válasza:
Én egy gigabyte gtx 1050ti t és egy gigabyte rtx 2070t használok. Mind a 2 jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!