Egy PS4-el megegyező teljesítményű PC-t mennyi pénzből lehetne összerakni?
Nekem van Ps4 Prom és gépem is. Nem vagyok fps b0zi, így én nem is tudom 1-1 játékot hány fpsel játszok. Szép a kép? nem akad? akkor tökéletes.
Ami játékokat visz a ps4 az egy gépben hogy full grafon játszhasd kb 180-200ból kihozható az alsóbb árakból.
Sokan fogják szidni a ps-t, drágák a játékok tény, nincs olyan teljesitménye tény, de én nem adnám el, teljesen más élményt nyújt.
Mindkettőnél érzékeny téma lehet egy jó monitor/tv, pl ps4-hez vettem egy LG nanocellás tv-t, amit direkt ajánlottak hozzá, tökéletes páros + ott pshez a VR, azt mondják szar de nekem falun aki most használt ilyet először rohadt nagy élmény :D és egy VR képes gép VR szettel kb 6-700ezer, nem mindegy :)
használtan / ujonnan ha most vennék képet ami alá nem adnám: ryzen5 2600 + 2x8 db ram + rx580 8gb/gtx1660/5500xt kinek mire va pénze - ezek a legolcsóbbak amivel kijöhet 180 körül.
Nem azért de ha nem nézem a procit és a vgat is táp alsohang 15, ház 15, ram 2*8gb 30, ssd 12+hdd15, alaplap 20
Ezek már a legolcsóbb minőség 100-110
De te 120bol beleraksz egy procit+vgat is .. akkor légyszi írd össze (mert van 5ezer forintos kínai táp, még nem muszáj SSD de erősen ajánlott...)
Ha 120bol osszeraksz értelmes minőségben egyet még most megrendelem
I7-860/x3450 @4 ghz
H55/p55 lap
8gb ddr3
Rx 470/480/570/580
80-100k között kihozható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!