Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mien hangkártya driver kell...

Mien hangkártya driver kell asus-hoz?

Figyelt kérdés
ujratelepítettem az xp-met és csak realatek ac 97 driver van ha telepítem kékhalált kap a gép és csak csökkentett módban ha meg eltávolítom semmi hang csak a gépház csipog pls help!
2010. júl. 26. 19:54
 1/9 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem mondani hogy xp4ever-rel raktam újra és amikor befejezte az ujrarakást alap programokat telepíthetek a gépre plwinrar,cleaner stb... és ott találtam a relatek ac 97-et de mikor feltelepíti utána egyből kékhalál
2010. júl. 26. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod:

[link]

2010. júl. 26. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi.és ez mindenfajta asus-hoz műkszik?
2010. júl. 26. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Megnézted te egyáltalán mit javasoltam? Kiválasztod a gépedet (vagy egyéb hardvert) és töltöd az ahhoz való drivert.
2010. júl. 26. 20:29
 5/9 A kérdező kommentje:
igen ott van hogy Please Select the Product ott az audio card-ra kell menni a select series-nél a pci-audio(szerinrem) és a select modell-nél a xonar d1 szerintem vagy nem?
2010. júl. 26. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Xonar D1-ed van? Ha igen, ez kell neked. Ha nem, nem.3

MIlyen gép? Milyen hangkártya?

2010. júl. 26. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
menny fel az asus weboldalára és írd be a keresőbe a típust aztán lessz valahol 1 Download felirat és ott megtalálod
2010. júl. 26. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Az alaplapod tipusát keresd ott meg és töltsd le a drivereket hozzá.
2010. júl. 27. 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
a REALTEK /miért nem tudja ezt egy kérdező sem leírni???/ drivert pedig töröld le.
2010. júl. 27. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!