Mekkora lesz a Grand Theft Auto VI Várható gépigénye?
Figyelt kérdés
Nos, én egy GTA Bu*i vagyok, a gépen jelenleg az V kihajtására elegendő. Viszont a közeljövőben szeretnék összerakni egy gépet amit egy pár évig nem szeretnék majd fejleszteni. Mekkora lehet a várható gépigénye, az ami már biztosan elég lesz neki? Tudom, ezt megjósolni nehéz, de a mai AAA Játékok alapján, aki picit jobban benne van a témában, ezt körülbelül, meg tudná becsülni?
2020. márc. 30. 18:10
1/10 anonim válasza:
az eddigi GTA-kat ismerve ku*va nagy :D így ha gép kell amin jól fog futni : Ryzen 3700X + RTX 2070S 2080 / 2080S körül gondolkodj.
2020. márc. 30. 18:13
2/10 anonim válasza:
ha intel kell csak akkor i9 9900kf körül gondolj.
2020. márc. 30. 18:13
3/10 Közveszélyes Kontár válasza:
"kihajtasara" mit jelent?
Ultra 4K? Megjobban pontositva?
valoszinu VR is(!) lesz majd szoval... az is mennyjen?
Mert ha valamennyire "maxon" megy gta5 akkor biztos fog legalabb lowon menni de szerintem mediumon/high is (FHDban)
legjobb ha akkoriban veszed meg ujat amikor kiforr gta6 elfogyik update es dlc stb. Es normalisak hardverarak
mert akkor nagy esellyel 4K VR t nyomhatsz ossze melle megsporolva ugy 100-150ezret akar
mintha elkapkodnad hasrautve veletlenszeru idopontban
Leghamarabb is 2021 végén jelenik meg, akkor is valamelyik konzolra. Utána még 2 év, mire kiadják PC-re. Ráérsz még a gép fejlesztésén gondolkozni.
2020. márc. 30. 20:29
7/10 anonim válasza:
Ezt szerintem senki se tudja.
Annyit még hozzà tennék hogy far cry 3 megvan nekem uplay-en azóta tolom 0-24be képes a legújabb csúcsgépeket is megizzasztani bizonyos beállításokkal. New Dawn-t is lekörözi.
2020. márc. 30. 20:46
8/10 anonim válasza:
Szerintem érvágás generációváltás előtt gépet fejleszteni. Várd meg a váltást és rá egy evjére fejlessz. Akkora talán már kint lesz konzolokon. :D
2020. ápr. 3. 21:41
9/10 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az 5 trailere 2011ben jött ki,rá 2 évre 2013ban megjelent a játék first gen konzolokra tehát ha így lesz most is akkor leghamarabb 2022 és ekkor még csak konzol.
2020. ápr. 6. 23:14
10/10 anonim válasza:
Kell majd 5x RTX 2080 ti, 1 terra ram, meg 15 terra tárhely. Az i25 processzorról nem is beszélve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!