Mi a különbség a D-SUB kábelek között?
Itthonról kényszerülök dolgozni a járványhelyzet miatt, így haza kellett hoznom a munkahelyi PC-t.
Mivel sajnos azon a gépen csak D-SUB monitor csatlakozó van, így muszáj vagyok ezzel a csodával használni a monitort.
Ott nem vettem észre semmit, hogy homályos lenne a kép...stb, mivel ott egy régebbi típusú 1366x768-as felbontású monitor van, azon normális volt a kép.
Itthon viszont FULL HD monitorom van, ezzel használom a gépet (azért a komplett irodát csak nem hozom el..),
de a munkahelyről elhozott D-SUB kábellel olyan homályos volt a kép, hogy nézhetetlen volt.
Ez nem tudom milyen kábel, de ahogy nézem, valami ezéréves, ilyen fehér színű, és valamivel hosszabb mint amiket gyárilag az "újabb" monitorok mellé szoktak csomagolni.
Megkerestem itthon, a monitoromhoz adott kábelt a dobozában, mivel én nem használok analóg csatlakozót itthon, íghy megvolt a dobozban.
Összekötöttem a géppel ... és a kép nem volt homályos.
Ennyi különbség van kábel és kábel között?
Köszi!
De a régin és az újon is van.
Igen, 1920x1080 volt beállítva.
Meg is néztem direkt, mikor összekötöttem a saját monitorommal, mikor hazahoztam a gépet, mert azon még Win7 rendszer van, az meg szeret nem felismerni dolgokat magától, így telepítettem is azonnal a monitor drivert.
De a felbontás jól volt beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!